Ablak Budapesten és Magyarországon más termékeinkkel együtt, amiről ISO minősítésünk van különböző szolgáltatásaink ingyenesek. Keressen bennünket.

Ablak Budapesten

A műanyag ablakok, ajtók ma jellemzően kamrás profilokból készülnek. Mit is jelent az a kifejezés hogy 5, 6, esetleg 7 kamrás profil? Nos ha kettévágunk egy ablaktokot, akkor azt láthatjuk, ami az alább levő képeken van. Tehát az ablak keresztmetszete kamrákra van osztva. Ezek jelentősége: hőszigetelés, stabilitás, zajszigetelés.

Sokan nem tulajdonítanak ezeknek nagy jelentőséget, pedig hosszú távon nem mindegy hogy az ember melyik profilt választja. Most pedig pár szóban bemutatjuk mire érdemes figyelni műanyag nyílászáró vásárlásakor:

Ablak Budapesten valamint nyílászáró árajánlatok összehasonlításakor nagyon fontos, hogy figyelembe vegyük a nyílászárók műszaki tartalmát. Pl: üvegezés, profilmélység, kamrák száma, K (hőátbocsátási) tényező, vasalat rendszer, üveg K (hőátbocsátási) tényezője.

Ezek figyelembe vételével elkerülhetjük a kellemetlen meglepetéseket. A K tényező minél alacsonyabb, minél jobban közelít a nullához, annál magasabb hőszigetelésű az adott üveg/szerkezet.  Megrendeléskor mindenképpen kérjen tájékoztatást ezekről az adatokról. Érdemes figyelembe venni azt is, hogy a nyílászárók rendelkezzenek-e a megfelelő minősítésekkel. A télikert gyártásánál is figyelemben kell venni. Ablakok Budapesten.

Óvakodjon a silány minőségű, feltűnően olcsó Török, Lengyel, stb. nyílászáróktól! Érdeklődjön a referenciákról !

összefoglalva tehát az alábbi 5 tényezőre figyeljünk műanyag ablak, ajtó vásárlásakor!

  • hőszigetelés (K tényező)
  • hangszigetelés (dB)
  • kamrák száma (5,6 vagy 7, ezek alatt nem érdemes foglalkozni velük)
  • üvegezés (K tényező)
  • hol gyártották (lehetőleg Nyugat-európai legyen)

Vállaljuk: ablak Budapesten és környékén.

  • Felmérés, tervezés (ingyenes)
  • Szaktanácsadás (ingyenes)
  • Árajánlat készítése (ingyenes)
  • Nyílászárók kiszállítása (ingyenes)
  • Nyílászárók bontása beépítése (csere)

Télikert és bejárati ajtó, terasz beépítés Budapesten Nyíregyházán, Debrecenben és Magyarországon a képviselőnkön keresztül.

 

ablak-szinminta

Ablak színminta

Ha már pontosan tudja, milyen műanyag ablakra, erkélyajtóra van szüksége, kérjen azonnali online árajánlatot! Más akciós termékeink felől is érdeklődjön. Mi az ablak Budapesten történő forgalmazása kiterjed a télikert gyártására, teraszbeépítésre és előtető gyártására és szerelésére is

muanyag-ablak-budapesten

Műanyag ablak Budapesten

 

Nyílászárók, ablakok Budapesten. Kérjen árajánlatot még ma! Árajánlat kéréshez kattintson ide!

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ablak Balaton