nyílászáró vásárlás szempontjai

Műanyag bejárati ajtó

Egyedi igények szerint. Tudjuk készíteni, alak, méret, szín, nyitásirány stb. szempontjából optimálisan. A  Műanyag bejárati ajtó olcsón, hogy maximálisan ki tudjuk elégíteni vásárlóink igényeit. Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Az általunk készített bejárati ajtók kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Műanyag ajtó. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága)  akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek. 

Műanyag bejárati ajtók karbantartása

A műanyag bejárati ajtók vasalatainak csúszó, forgó alkatrészeit évente egyszer érdemes műszerolajjal kezelni. 6-8 évente a fedőlakkot javasolt felújítani. Az ajtóink kereteit a háztartásban használt normál mosószerekkel lehet tisztítani. Műanyag bejárati ajtók lemosáshoz kéz meleg vizet használjunk! A bejárati ajtót ne tisztítsuk szemcsés súroló szerrel és karcolást okozó eszközzel! Óvjuk az ajtó vasalatait a víz behatolásától!

Műanyag bejárati ajtó minőségi német alapanyagból közvetlenül a gyártótól.

Műanyag bejárati ajtók, műanyag erkélyajtók, műanyag toló-bukó erkélyajtók, műanyag harmonikaajtók gyártása forgalmazása, beszerelése.

műanyag bejárati ajtó

műanyag bejárati ajtó

Bejárati ajtóról bővebben itt olvashat!

A Műanyag bejárati ajtók beépítése

Győződjünk meg méréssel a falnyílás méretéről! A műanyag bejárati ajtók beépítése utólagos elhelyezéssel javasolt, külső nyílászáróknál a munkát bízza szakemberre, mert beszerelés után a jó működés érdekében utólagos illesztést kell végezni! A bejárati ajtók megfelelő légzárással rendelkeznek, így fűtött lakótérbe, lakóházakba, nyaralókba valamint közösségi, ipari és egyéb létesítményekbe építhetők be. Figyelem: a műanyag bejárati ajtók beépítése után biztosítani kell a helyiség megfelelő szellőzését! Különösen az esetleges utómunkálatok következtében növekedhet meg – szellőztetés hiányában – olyan mértékben a páratartalom, hogy a lecsapódott pára a bejárati ajtó szerkezetein, mint kondenzvíz keletkezik, és komoly károkat okozhat!

Üvegezés

A Műanyag bejárati ajtók alapfelszereltsége:

4-16-4-LOW-E ARG üveg, k=1,1 W/m2K.  Különféle üvegtípusokkal. Kérésre ettől sokkal jobb hőszigeteléssel is tudjuk gyártani.

Nyílászárók közvetlenül a gyártótól! Műanyag bejárati ajtó, erkélyajtó, toló-bukó és harmonikaajtó.  ISO minősítés, profi szakemberek, több évtizedes tapasztalattal.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ablak Balaton