Előtető

A télikert gyártása szerelése és  a terasz beépítése mellett , az előtető gyártása cégünk  egyik fő profilja. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők készítése szerelése is. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról.

Az elő tető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz a földeken, azonban a házba való bejutást megnehezítheti. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetőt.

Tekintse meg videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az előtetőket. Az anyaghasználatmiatt, stabil szerkezetet építünk Önnek!
Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Az elő tető készítésére, gyártására kifejezett alkalmas a Partner-Doors Kft. széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az előtető kialakításához megfelelő a képeinken is megtalálható a különféle stílusok, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat az előtető, függönyfal télikert gyártására.

Az előtető formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető. Minden formát le tudunk gyártani az Ön igényei szerint!

A nagyobb előtető-k, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Árajánlat kérés

Az egész országban dolgozunk, Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa és a Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

Köszönet, hogy átnézte az elő tető-ről szóló oldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését.

Forduljon hozzánk bizalommal ha bármi kérdése merült fel az előtető-kkel kapcsolatban, elér minket elérhetőségeinken vagy személyesen a bemutató termünkben!
Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk még ma, hogy álmai télikertje megépülhessen alig 1 hónap alatt! Árajánlat kéréshez kattintson ide!

eloteto pozsony

előtető pozsony

elo teto pozsony

elő tető pozsony

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ablak Balaton