Redőny, reluxa, rovarháló

Reluxa, rovarháló és minden ami árnyékolás

Redőny, reluxa, rovarháló restaurálás, rovarhálózat gyártása és forgalmazása, szerelése Budapesten az Ország egész területén. Télikertekhez nélkülözhetetlen az árnyékolás, nyáron. Motorosan lehet kérni, akár távirányítóval.

Árnyékolástechnika,redőny, szúnyogháló gyártás forgalmazása, szerelés Nyíregyháza, Debrecenben, Miskolcon, Budapesten az ország egész területén. Balaton környékén, Télikertekhez, nyílászárókhoz nélkülözhetetlen az árnyékolástechnika. 

Az árnyékolók alapanyaga lehet műanyag és alumínium, valamint szövetes megoldások. Különféle árnyékoló típusok más típusú minőséget képviselnek, ami általában az árban megjelenik. A Télikertek esetében a cégünk inkább alumínium redőnyöket szerel fel, mert időállóak, és statikus szempontból a télikertnél inkább ezek a anyagok a legmegfelelőbbek.A tokjába külön szerelhető szúnyogháló. Minden típus kérhető motorosan is!

Fix-rovarháló

Fix-szúnyogháló

alumímium redőny

alumímium redőny

reluxa

 

Az általunk készült termékek tokja alumíniumból készül. Árnyékoló, szúnyogháló termékeinkről bővebben olvashat >>>>

Nyitott terasz beépítése esetében nélkülözhetetlen, ha déli fekvésű a terasz. Az üvegtetős télikert a teraszon, szintén kell árnyékolni.

Az alumínium redőny tulajdonságai: 

Stabilitás: az alumínium stabilabb és terhelhetőbb, mint más anyag, hosszú élettartamú és gondozásmentes, egy hosszú távú biztos beruházás. –

Környezetbarát: FCKW mentes hab, legmodernebb festési eljárás és a TGIC mentes színterezés környezetbarát gyártást biztosít.

Gazdaságosság: az alumínium korrózióálló, ezáltal ellenáll az időjárási hatásokkal szemben. A színtartó festékek még évek múltával is élvezhetőek, a drága után festés elhagyható. A tok, lefutó és záróléc alapszínekben (fehér és sötétbarna) rendelhető, illetve kérheti a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezve.

Műanyag redőny:

Az általunk gyártott nyílászárókra is szerelünk külső tokos műanyagredőnyt a legkeresettebb redőnytípust, mivel ára igen kedvező és igen sok előnnyel rendelkezik. Könnyen felszerelhető és könnyen működtethető, teljes sötétítésre is használható, bármilyen tokrendszerbe alkalmazható.

redőnytok, Lindab tokszerkezet, belül csapágyazott tengely, a külső tokszerkezet egy része a nyílászárótól függetlenül belülről is látszódhat. Vakolható tokos kivitel is alkalmazható új építkezéseknél vagy felújításoknál.

redőny lefutó ugyan olyan keskeny mint az alumínium esetén, gumírozva van a csendes működés érdekében, nem kopog az erős szélben sem.

redőny lamellák UV stabil műanyag lécek

Fix szúnyogháló:

Fix-rovarháló

A legegyszerűbb rovar védelmi megoldás a fix keretes szúnyogháló, mely télen könnyen levehető, tavasszal egyszerűen felszerelhető. Alkalmazása: legfőképpen kis felületeknél alkalmazandó maximum 120 x 150 cm-ig, de nagyobb felületre is legyártható erősített alumínium profilból. Amennyiben nincs rá szükség, percek alatt eltávolítható.

A háló anyagát tekintve időjárásnak ellenálló, sűrű szövésű, szürke színű, műanyag bevonatú, tűzálló, optikai szempontból láthatatlan, üvegszálas anyagból készül. A keret kis felületekre 10 x 25 mm-es stabil alumínium profilból illetve műanyagprofilból készül erre lehet még tenni Redőny-t is. Nagyobb felületek esetén 20 x 22 mm profilt használunk. Az alumínium keretes alapáron fehér vagy sötétbarna színben rendelhető, illetve egyedi színre, a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezhető.

Reluxa:

Irodák és lakások kedvelt árnyékolói, praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén a lakás színeihez tudjuk igazítani, akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható.

Alkalmazása szinte határtalan lehetőséget nyújt, a redőny,hiszen bármilyen ablakra illetve ajtótípusra felszerelhető. A lamellák 16 és 25 mm-es alumíniumból gyártódnak, 117 színárnyalatból választható.

Üvegpálcás reluxánál a lamellák felhúzását a karnis oldalán kivezetett zsinórokkal lehet szabályozni, rögzítésüket a kivezetésnél alkalmazott súlyzár végzi, amelyet a zsinórok húzásirányával lehet szabályozni.

A lamellák forgatását, a fény mennyiségét és irányát, a fejsín oldalán üvegpálcával vezéreljük, amely egy kis csigahajtás segítségével vezérli a lamellákat.

Rögzíthető: mennyezetre, homlokzatra

Kezelése: jobb oldali vagy bal oldali

Szerkezet színe: fehér vagy a RAL színskála szinte bármelyik színére színterezhető.

A redőny, rovarháló, reluxa és egyéb árnyékolók is kedvezően értékesítjük, még akkor is ha az nem mi gyártjuk, csak forgalmazzuk.

Köszönjük, hogy elolvasta a redőny, rovarháló, reluxa oldalunkat.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ablak Balaton