Műanyag nyílászáró ablak, ajtó gyártása, szállítása, bontása, beépítése, párkányozása is feladatunk. Minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak minősítéssel.

Nyílászáró

„A” kategóriás nyílászárók akciója.

Műanyag nyílászáró ablakok

Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő nyílászáró, ablak hátrányait. Azon kívül, hogy hőszigetelési szempontból nem megfelelő szerkezetű ablakok kiengedik az energiát, s ezzel komoly környezeti károkat okoznak, megnövelik egy ház rezsiköltségét is. Új nyílászáró, ablak vásárlásakor éppen ezért érdemes körülnézni, összehasonlítani a hang- és hőszigetelés értékeit, s mindenképp egy komfortérzetet javító, mindemellett pedig energiatudatos nyílászárót választani.

[nggallery ID = 19]

Hőszigetelés

Az ablak, ajtó gyártása szerelése során a hőszigeteléssel szemben támasztott egyre magasabb elvárások miatt, valamint a ma már jól megoldott külső épületszigetelésből kifolyólag a figyelem azokra a hő hidakat jelentő pontokra irányul, amelyek például az ablak és a falazat kapcsolódásánál keletkezhetnek.

Gyakorlati tapasztalatok azt mutatják, hogy ezek a csatlakozási pontok a pangó vizek, illetve a penészgombák melegágyai lehetnek. Ezért rendkívül fontos az előírt nyílászáró beépítési normák, valamint az ide vonatkozó épületfizikai szabályok betartása a nyílászárók esetében is.

A nyílászárók optimális beépítéséhez elengedhetetlenül szükséges a falszerkezet ismerete, mert az alapvetően meghatározza a szigetelés anyagát és módját, valamint a rögzítés módszerét. Egy rosszul záródó ablak a ház gyenge pontja, ezért különösen fontos milyen a belső és külső szigetelése. Ideális esetben a belső szigetelésnek körbe kell futnia és meg kell akadályoznia, hogy a beltéri levegő a fugákba áramoljon. A megfelelő szigeteléshez pedig szükség van egy záró fóliára vagy egy flexibilis tömítőanyagra (például szilikonra). A külső oldali szigetelésnek szintén körbe kell futnia, ám értelemszerűen a széllel és a csapóesővel szembeni védelmet kell biztosítania. Fontos szempont, hogy jobb áteresztő képességgel” rendelkezzen, mint a belső oldali szigetelés, hiszen az esetlegesen bejutó nedvességnek kifelé kell távoznia.

nyilaszaro-budapesten

nyílászáró Budapesten

ablak-ajto-gyartasa

ablak ajtó gyártása

Hangszigetelés

Egy másik lényeges kritériumot is érdemes figyelembe venni a megfelelő ablak kiválasztásánál, mégpedig a hangszigetelést. Mint tudjuk, a zajhatás nemcsak kellemetlen, de egy bizonyos intenzitásnál, illetve időtartam után károsan hat az emberi szervezetre. Ezért ügyelni kell a megfelelő üvegezésre, az alapanyagra és a tömítettségre. Minél magasabb egy ablak decibel (dB) értéke, annál jobb az ablak hangszigetelése. Korábban az ablakgyártás során nem merült fel a hang- és hőszigetelés igénye, mivel a külső körülmények nem tették ezt szükségessé, azonban az elmúlt évtized felszínre hozta a problémát. Az, hogy mennyire hangszigetelt egy ablak nagyban függ a tok minőségétől, az üvegezéstől, és attól, hogy az ablakszárny mennyire záródik tökéletesen. Egy normál hőszigetelt üveg léghang-gátlása általában 33dB, ami bizonyos eljárásokkal tovább javítható 55dB-ig.

Takarítson meg energiát!

Könnyű belátni, hogy a mai energiaárak mellett a megfelelően kiválasztott ablakok, nyílászárók nagymértékben elősegítik a megtakarítást. Egy átlagos háznál az energiának mintegy negyede vész el az ablakon keresztül, ezért különösen fontos a hőszigetelés, amely leginkább az ablaktok anyagától, tömítettségétől és az üvegezéstől függ. A hőszigetelés mutatója az “U” érték, minél kisebb ez az érték, annál jobb hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik az ablak. Megmutatja, hogy egy négyzetméter ablakfelületen egy Celsius fok külső-belső hőmérsékletkülönbség hatására egy óra alatt mekkora hőmennyiség távozik. Mint említettük, az ablak tömítettsége és légáteresztő képessége meghatározó mutatói az ablaknak, melyet az “a” érték jellemez, tehát minél kisebb az „a” érték, annál jobb az ablak tömítettsége.

A pénztárcán kívül az energetikailag kevésbé hatékony lakások kedvezőtlenül hatnak az egészségre, a közérzetre, és a nagy mennyiségben keletkező széndioxid miatt a környezetre is. Ezért a tudatos energiafelhasználásban fontos szerepet játszanak a nyílászáró-szerkezetek. Az ablakprofil gyártó cégek komoly fejlesztési munkáinak köszönhetően egyre jobb minőségű, energiatakarékos rendszert kínálnak a piacon

A nyílászárókkal szemben állított követelmények

Optikailag: igazodnia kell a házépítési formájához

Hangszigetelés: a zajt nem engedheti át. Különösen az erősen frekventált utcáknál érdemes speciális hangszigetelésű ablakokat alkalmazni.

Időjárás állóság: Az ablaknak vízlepergetőnek és szélállónak kell lennie. Az ablakokat a szigetelésük kivitelezése alapján négy csoportra osztjuk, amelyek a vízzárósságot a maximális szélerősségnek megfelelően adják meg. Néhány ablaknak több vízzáróssága is van, hogy a hideg, száraz kültéri levegőt a meleg, nyirkos beltéri levegővel össze tudja kötni és ez által a kicsapódás elkerülhető.

Lég áteresztőképesség: az ablaknak a szellőztetést és a „lélegzést” kell lehetővé tennie.

Biztonság: az ablaknak a betörők életét meg kell nehezítenie. Három biztonsági szintet különböztetünk meg.

Ablakkeret: Az ablakkeret fogja közre az ablaktáblákat és tartja az egész szerkezetet. Modern ablakok építéséhez három anyagot használnak: fa, alumínium és műanyag, illetve a fa és az alumínium kombinációja is megtalálható. Mindhárom anyagnak meg van a maga speciális erőssége. A PARTNER-DOORS Kft. szakemberei segítenek Önnek abban, hogy az elképzeléseinek és céljainak megfelelő ablakot válassza.

Műanyag nyílászárók gyártása, szállítása, bontása, beépítése, párkányozása. 5,;7 légkamrás profilrendszerek 10 év garanciával. Redőnyök és szúnyoghálók többféle kivitelben. Egyedi méretek és formák, széles színválaszték.

Vegye meg közvetlenül a gyártótól a nyílászáróit!

A cégünktől minőséget kap jó áron az ablak, ajtó gyártása beszerelése során .

Díjmentes felmérés és árajánlat. Állandó akcióinkról érdeklődjön személyesen irodánkban.

Kiváló minőségű nyílászárók közvetlenül a hazai gyártótól, ahol a garanciális javítás évek múltán is megoldott.
Cégünk minőségi műanyag nyílászárók, ajtó, ablak gyártásával, értékesítésével és beépítésével is foglalkozik.

ablakok, maximálisan kielégítik ügyfeleink igényeit mind műszaki és esztétikai, mind hő- és hangszigetelési szempontból.
Ajtó, ablak gyártását egyedi méretre, akár 2 hetes szállítási határidővel is tudjuk vállalni.
Termékeink és típusa, szolgáltatás:

nyilaszaro-terasz-beepites

Nyílászáró terasz beépítés

Műanyag nyílászáró, ablak, ajtó gyártása, nyílászárók csere, Nyílászáró beépítése, Ablak, Műanyag ablak, ablakok, bukó ablak, nyíló ablak, ROPLASTO ablak, Bukó ablak, nyíló-bukó ablak, középen felnyíló bukó ablak, nyíló ablak. Ajtó, ajtók, műanyag ajtók, bejárati ajtók, ajtóbetétek beépítése, beszerelése, cseréje Magyarország területén.

A+ energiaosztályos német nyílászárók 40%.-os engedménnyel közvetlenül a gyártótól. Értesítjük tisztelt nyílászáró vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületben Határ út 83. sz. alatt lévő üzemünkben bemutatjuk a gyártott és forgalmazott valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi utat, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Nyíregyházán, Debrecenben, Miskolcon az Országosan bárhol az üzletkötőn keresztül, a nyílászárókat megrendelheti.

Az akciónkról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen nyílászáró, ablak, télikert árajánlatot.

Ha kültéri ajtóról részletes tájékoztatást szeretne kapni, kérjen prospektust, ahol több mint 150 oldal kínál lehetőséget részletesen, hogy megfelelően tudjon dönteni. Az ajtó prospektust postán elküldjük önnek, vagy kérjen személyes találkozót.

Nagyon felkapott manapság a teraszok beépítése, amihez nagyon jó nyílászárók kellenek.

Kapcsolat: 06-20 3360- 643, 061 287-81-00, fax: 06-1-287-81-01

E-mail:  partnerdoors@gmail.com

Tekintse meg további weblapjainkat is:

Télikert, tervezés, gyártás-szerelés : www.partner-doors.hu

Műanyag bejárati ajtó: www.ajto-ablakok.hu 

Télikert rendszerek : www.telikertet.hu

Télikert : www.partner-doors.at

Minőségi nyílászárók, télikertek gyártása: www.partner-plast.hu

Télikert, nyílászáró gyártás – szerelés : www.partnerplast.hu

Télikert tervezés, gyártás : www.partner-doors.hupont.hu 

Télikert készítés: www.partnerdoors.honlapom.com

Teraszbeépítés : www.partner-doors.eoldal.hu

Nyílászáró szerelés: www.partnerdoors.freewb.hu

Minőségi toló-bukó- ajtó-ablak: https://partner-plast.hu/tolo-buko-ajto 

Műanyag ablak: www.ablak.eoldal.hu

Műanyag nyílászáró : https://nyilaszaro-gyartasa.hu

Télikert gyártás: www.telikert-gyartas.hu

Terasz beépítés: http://terasz-beepites.hu/

A télikert: https://www.a-telikert.hu/
Termékeink: Minőségi alapanyagból nyílászáró, nyílászárók gyártás, nyílászáró, párkány, Budapesten, nyílászáró Budapest, nyílászáró ára, nyílászáró árak, minőségi nyílászáró, télikert Budapesten.

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ablak Balaton