ISO minősítés

30 éves tapasztalatunk és referenciamunkáink a minőségi munkát garantálják!

ISO minősítés télikert, előtető, medencefedés, függönyfal, kocsibeálló, teraszbeépítés termékeinkre. Gyakorlott szakemberek végzik a feladatukat.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik teljes télikert rendszerek, télikert tető, télikert árnyékolás, tető árnyékolás, terasz beépítés, előtető, medencefedés, műanyag nyílászárók gyártásával és kivitelezésével. Munkánk minőségét nem csupán mi garantáljuk, tevékenységünk szigorú minőségirányítási rendszer mentén zajlik, a Partner-Doors Kft. ISO minősítéssel rendelkezik.

ISO minősítés:

MSZ EN ISO 9001:2015 minősítéssel rendelkezünk. Mérnökeink komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, medencefedéseket, előtetőket, függönyfalakat, kocsibeállókat, teraszbeépítéseket amik hosszútávon is ellenállnak az időjárás szélsőséges viszonyainak. /meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hő átbocsátás, hanggátlás. stb./

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a Budapest XX kerületben a Határ út 83 sz. alatt található bemutatótermünkben megtekinthetik a gyártott és forgalmazott, valamint akciózott termékeinket. (Soroksári u. és a Nagykőrösi ut, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

ISO minősítés

ISO minősítés

 

Tisztelt vásárló!
Felhívjuk figyelmét, hogy a minden esetben tájékozódjon az Ön által felkeresett cégek, szakemberek tényleges képesítéséről, hozzáértéséről! Ez előzetes garanciát jelenthet a színvonalas munkát illetően, ami a hosszú távú befektetések alapja. Szervezetünk első számú elve a vásárló igényeinek kielégítése, hogy megbízható és időtálló végeredményt tudjunk biztosítani az Ön megelégedettségére.
Az általunk gyártott termékek magas minőséget képviselnek és ISO minősítés van – versenyképes áron. Az árajánlat elkészítése és az ingyenes helyszíni felmérést követően részletesen egyeztetjük a vevőnkkel a legfontosabb szempontokat, hogy az előírásoknak és a megrendelői igényeknek is tökéletesen megfeleljen a készülő télikert, előtető, medencefedés (stb.).

Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy az aktuális akcióinkról, előzetes árajánlat iránt érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén!

ISO minősítésünk adja a garanciát arra, hogy a tőlünk megrendelt termék minden munkafolyamat során kiváló bánásmódot kapjon és a végeredmény olyan legyen amit elképzelt!

Forduljon hozzánk bizalommal ha bármi kérdés merült fel, elér minket elérhetőségeinken vagy személyesen!
Kérjen ingyenes árajánlatot tőlünk még ma, hogy álmai télikertje megépülhessen alig 1 hónap alatt! Árajánlat kéréshez kattintson ide!

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>

Ablak Balaton