Télikertet szeretnék

 

Télikertet szeretnék! Télikert kivitelezés, építés, terasz beépítés megelőzően, a leendő télikert helyét ingyenesen felmérjük, tervezzük, látványtervet készítünk.

Miért érdemes minket választani, télikert kivitelezés esetében?

1. Ingyenes árajánlat készítése télikert és egyéb szerkezetek, építmények esetében.

2. Ingyenesen felmérjük az árajánlat készítést követően a télikert leendő helyét, terasz beszerelését és megbeszéljük Önnel az elképzeléseit, hogy a lehető   legjobb döntés szülessen.

3. Díjtalan télikert látványtervet készítünk a felmérés szerint.

4. 10 év garancia a beépített szerkezetekre, télikertre, előtetőre, terasz beszerelésére. Ahhoz amilyen télikertet szeretnék

5. Elégedett ügyfelekkel a több mint 5000 télikert, üvegportálok, előtetők beszerelésével büszkélkedhet a cégünk.

6. 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a szakembereink a télikertek és egyéb építmények kivitelezésével.

7. Garanciális problémák esetén, kifogások nélkül gyorsan rugalmasan megoldjuk a felvetett problémát.

Télikertet szeretnék! Menyiben kerülhet egy?

Télikertet szeretne? Keressen minket elérhetőségeinken, ne habozzon kérjen ingyenes árajánlatot!

telikertet szeretnek

Télikert gyártása:

Télikertet szeretnék a teraszomra, műanyag profilból alumínium merevítővel, mivel a műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló. Csekély ápolást igényel és alacsony az előállítási költsége. Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag-alumínium merevítőkkel készült télikert mellett, figyelemre méltó, hogy a statikus szerepet a külső alumíniummerevítő látja el, ezért nem hőhidas. Egy profilon belül álló, rozsdamentes acélmerevítő és dilatációs sorozatok, kör és saroksorolókkal bármilyen alakzatú télikert készíthető. Vigyázat! Színes műanyagból télikert tetőt egyáltalán nem lehet elkészíteni. Fehér szín esetén a télikert tető fesztávolsága korlátozott a statikai okok miatt.

Az általunk gyártott  télikertet a teraszomra  konstrukció teherbíró-képességét az acél- és az alumínium erősítések szolgálják. Több mint 5000 télikert és terasz beépítés, a felújítás előkészítése során szerzett tapasztalatok alapján országosan tudunk referenciát mutatni. Nekünk van télikert irodánk, gyártási üzemünk és engedélyünk.

Kérdés: A műanyagból, alumínium merevítőkkel ellátott télikertet szeretnék a teraszomra konstrukció, vagy hőhídmentes alumíniumból készült vázzal készült télikert hőszigetelés jobb?

A válasz: mivel egy műanyag profi nem jó hővezető, de a külső merevítés közvetlenül nem játszik szerepet a hővezetésnek, ebből adódóan nem párásodik, jobb hőszigetelés. Megjegyzés: nagyobb fesztávok esetén az alumínium vázzal épített télikert nélkülözhetetlen, amit szívesen vállalunk felépíteni.

A csapatainkkal, a technikusainkkal, a mérnökeinkkel és Önnel együtt tervezzük meg Önnek egy saját hőszigetelt télikertjét , meg kell keresnünk a lehető legjobb megoldást, hogy az árajánlat készítésnél megfelelő kialakításra épülő ár-minőség összhangját megteremtsük.

Télikertek tervezésénél, télikertek gyártásánál, télikertek szerelésénél különös figyelmet fordítunk arra, hogy felépítsük a házat, és együtt találjuk meg a megfelelő megoldást, amely alapján megvalósítjuk az elképzeléseit.

Ablak Balaton