Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó

Jó minőségű ROPLASTO műanyag ablak, műanyag erkélyajtó, műanyag bejárati ajtó, műanyag toló-bukó erkélyajtó, télikert gyártása

Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó gyártása.

A jó ablak hozzájárul életünk színvonalának emelkedéséhez.

Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó, fényt és meleget visz házainkba, óv bennünket az időjárás viszontagságaitól és a kéretlen látogatóktól.

Az általunk gyártott télikert ROPLASTO profilból készült  Műanyag ablak, műanyag erkélyajtó ablakokkal sikerül ezeket a problémákat megoldani. Irodánkban szakképzett kollégáink felvilágosítást adnak termékeinkről és testre szabott megoldásokat kínálnak Önöknek.

Iroda: 1205 Budapest, Határ u. 83.

A kiváló profiltulajdonságoknak köszönhetően, változatos ablakformákat lehet kialakítani anélkül, hogy ez az ablak funkcióját befolyásolná. Így biztosítja a szabad ki és belátást és meghatározza a homlokzat képét.

A legfőbb oka a régi ablakok cseréjének az, hogy a régi ablakokon keresztül elszökik a meleg. Nem csoda, hiszen az ablakok a legvékonyabb részei a homlokzatnak. Azért, hogy az általunk drágán megfizetett meleg a lakásban maradjon, a ROPLASTO speciális, több légkamrás profilokat fejlesztett ki, amely a modern műanyag ablak, műanyag erkélyajtó energiatakarékos üvegezéssel együtt gondoskodik az optimális hőszigetelésről.

Kívül marad a zaj és a stressz. Akit állandóan zaj vesz körül, nem talál nyugalmat. Ez stresszhez és tartós betegséghez vezet. Egy ablak, amely kívül tartja a zajokat, nyugalmat biztosít. Az ideális üveg, tok és szerelés kombinációja megoldja ezt a problémát.

A betöréseket túlnyomó részt az ablakon, illetve a teraszajtókon keresztül követik el. Ha a betörést nem a legrövidebb időn belül sikerül véghez vinni, akkor általában a betörő feladja, mert a lebukás veszélye nagy. Az optimális biztonsági vasalat és ablakprofil kombinációjával, Ön a nyertes a betörővel szemben.

A jó minőségű nyílászáró melletti döntés legfőbb indoka, a lakás hőveszteségének csökkentése. A régi és a rossz ablakok a legfőbb indokai a nagy hőveszteségnek

Ne dobja ki a pénzét az ablakon!

Annyiféle ház van, mint amennyi ablakaink formája és funkciója. Az ablakok meghatározzák a homlokzat arculatát. A megfelelő ablak kiválasztásával, házunk összképe harmonikus benyomást kelt.

ROPLASTO 7001 AD

műanyag ablak, műanyag erkélyajtó,  5 hőszigetelő légkamrával, és 2 ütközőtömítéssel a szárnyban és a tokban. A profilrendszer 68/84 mm-es beépítési mélysége magas hőszigetelési értéket szavatol az ablaknak, 1,0W/m2K értéktől.

A szokatlan sokrétű gyártási program, megjelenési formák sokaságát, a változatos szárny és üvegléc formák kialakítását teszi lehetővé. A felületek könnyen kezelhetőek és időjárásállók.

A magas minőségű profil, vasalat rendszerek és a funkcionális üvegezés együttese minden lakástípusban komfortérzetet biztosít a zajvédelem területén. A speciális vasalat és üvegezés típus minden egyedi igényeknek megfelelő biztonsági követelményt kielégít.

A profilok kombinációinak megfelelően, az üvegezés 4-40 mm-ig lehetséges.

A magas minőségű vasalatok és a vasalatok elhelyezkedése a tömítések között, optimális korrózió védelmet biztosít a szerkezeteknek. Az ablakok és ajtók kifogástalan használatakor, minimális gondozás mellett azok hosszú élettartalma szavatolt.

Határozza meg az Önnek legmegfelelőbb formát és színt. Döntse el Ön az egyedi ablakának a szerkezeti felépítését. Igazodjon az épületek stílusához és az egyéni ízléséhez. Legyen az fehér,  fa erezetű vagy UNI színekből választott fólia – Ön 30 különböző színből választhat. Válasszon ehhez megfelelő tömítés színt, feketét vagy szürkét.

ROPLASTO ALU-CLIP 5K

A külső oldalra felrögzített alumínium klipsz nem csak exklusive megjelenést, hanem optimális felületi tulajdonságokat kölcsönöz az Ön ablakának. Válasszon megfelelő színt a RAL színskáláról.

ROPLASTO 7001 MD

A hőszigetelési érték megsokszorozódott a 7 hőszigetelt kamra, a tokban és a szárnyban lévő két ütköző tömítés és egy – maximális tömítést nyújtó, az alsó vályúban futó – középső tömítés által. A profilok 68/84 mm-es beépítési mélysége és a megfelelő hőszigeteléssel bíró üvegezés kombinációjával a hőszigetelési érték 1,0 W/m2K alatt tartható. Az egymástól elszigetelet légkamrák konstruktívan úgy vannak elrendezve, hogy a hőátbocsátás a minimum alá csökken.

A lekerekített forma a profiloknak egy könnyed és karcsú design-t kölcsönöz, így a profilok könnyen kezelhetőek, hosszú életűek, az időjárással szemben elleállók és hosszú ideig formatartók.

A vasalat, az üveg és a profilok kiváló illeszkedésének köszönhetően, nagyfokú biztonságot nyújt.

A lakónegyednek, illetve az Ön igényeinek megfelelően, javasoljuk Önnek a megfelelő üvegezés kiválasztását.

Üvegezés 4-40 mm-ig profilkombinációtól függően.

A vasalat korrózióvédelem alatt áll a tömítési szintek között. A rögzítő csavar és a vasalat egy szinten található és erősen záródó kapcsolatot képeznek.  Az elkülönített rögzítő csavar mélyedésével elkerülhető, hogy a hőszigetelt kamrák közötti borda, csavarozásnál sérülést szenvedjen.

Gyártott termékeink: műanyag ablak, műanyag erkélyajtó.

 

műanyag ablak műanyag erkélyajtó profil

műanyag ablak műanyag erkélyajtó profil

 

 

 

 

 

 

Ablak Balaton