Télikert

télikert, terasz Kőszeg

Télikert alumínium profilból és alumínium merevítéssel ellátott műanyag profilból. Télikert gyártása Budapest, Balaton környékén, Ausztriában, Szlovákiában

A műanyagnak különösen jó tulajdonságai vannak. Kiváló hőszigetelő és ellenálló. Csekély ápolást igényel és alacsony az előállítási költsége. Ezek a tulajdonságok szólnak a műanyag mellett.
A konstrukció teherbíró-képességét az acél- vagy az alumíniumerősítések szolgálják jobban? A válasz: mivel a műanyag nem hővezető, ebből adódóan nem párásodik.

A csapatainkkal, a technikusainkkal, a mérnökeinkkel és Önnel együtt tervezzük meg az Ön saját télikertjét, már az első találkozáskor.

Különösen figyelünk eközben a házának a felépítésére, és önnel együtt találjuk ki az esztétikailag is megfelelő megoldást, ami alapján megvalósíthatjuk álmait.
Mottónk: minden lehetséges – majdnem minden építészeti kivitelezést megvalósítunk.
A több mint 20 éves (1990 óta) tapasztalatunk a télikertek építése terén, minden akadályt legyőz. Mindegy mit rendel tőlünk, az mindenképpen valami különleges lesz, ezt garantáljuk Önnek.

A télikertek gyártása egyedi méretben a vevő elképzelése szerint.

A műanyag profilrendszerből készülő télikertek költségigénye alapján feltétlenül az első helyre kívánkozik. Azonban nemcsak emiatt nagyon elterjedt, sokan szeretik, mert a ház többi műanyag nyílászárójával együtt nagyon harmonikus képet kölcsönöz az egész épületnek. Rugalmasan alkalmazható, sokkalta több a variációs lehetőség, mint a fa esetében, ám időtállósága, merevsége – köszönhetően az acélmerevítéseknek – vetekszik az alumínium szerkezetekével.

Télikertjeink számos formai és műszaki kivitelben készülhetnek. Az alapvető tervezési szempontok megrendelőink igénye, a télikert rendeltetése, a fogadószerkezet kialakítása, az épülethez való csatlakozás lehetősége, illetve a szerkezet költséghatárai. Ezen tényezők függvényében tehetünk javaslatot a télikert anyagára, formájára, működésére.

Szerkezeteink minden esetben statikailag egyedileg méretezett elemekből készülnek. Minden nyílászárónk német biztonsági vasalattal készül, univerzális ütközőtömítési rendszerrel.

Télikert, ajtó, ablak, nyílászáró értékesítésben, területi lefedettségünket országosan bővítjük a mostani  Budapest, Balaton környéke, hamarosan Ausztriában és Szlovákiában kezdünk forgalmazni.

Télikerteket el tudjuk látni redőnnyel, napellenzővel, toló szúnyoghálóval, toló-bukó erkélyajtóval, harmonika ajtóval, bejárati ajtóval és különböző nyitású ablak féleségekkel.

Télikert szereléssel teraszát beépítjük, képzett szakembereinkkel.

Mire jó egy télikert, ötletek, tapasztalatok

Egy gyönyörű télikert amellett, hogy a lakás dísze, számos praktikus szerepet képes betölteni a házban, lehet étkező, játszószoba, pihenőszoba, tévészoba, otthoni iroda, konditerem, várótér, hogy csak néhányat említsünk a lehetőségek közül.

Akár a lakótér bővítés, akár az ingatlan értékének növelése a célunk, mindkét esetben kiváló választás lehet egy télikert építése.

A télikert funkciójának kiválasztásakor fontos tudni, hogy a szóba jöhető alapanyagok milyen előnyökkel, hátrányokkal rendelkeznek a többihez képest. Pl: a polikarbonát-műanyag télikertek kedvezőbb árfekvésűek mint a keményfa vagy fém szerkezetes télikert építmények.

A műanyag profilrendszerből készülő télikert költségigénye alapján feltétlenül az első helyre kívánkozik. Azonban nemcsak emiatt nagyon elterjedt, sokan szeretik, mert a ház többi műanyag nyílászárójával együtt nagyon harmonikus képet kölcsönöz az egész épületnek. Rugalmasan alkalmazható, sokkalta több a variációs lehetőség, mint a fa esetében, ám időtállósága, merevsége – köszönhetően az acélmerevítéseknek – vetekszik az alumínium szerkezetekével. Télikert ára, avagy mennyibe kerül egy télikert?

Télikertek felhasználási ötletek:

1. Beltéri játszótér gyermekeknek. A télikert sokkal nagyobb védelmet nyújt a kicsiknek, mintha a szabadban játszanának. Amennyiben a berendezésekor néhány alapvető szabályt betartunk (konnektorok ledugózása, éles sarkok tompítása, törékeny tárgyak mellőzése) akkor gyermekünk számára tökéletes játszóteret teremthetünk.

2. Használhatjuk a télikertet csendes visszavonulásra. Fiatal családoknál például a szülők használhatják a télikertet kiegészítő nappaliként, ahol nyugodtan beszélgethetnek, családi életet élhetnek.

3. Otthonról dolgozók vagy olyanok esetében akik igénylik, hogy a munkájukhoz szükséges iratok, dolgok egy helyen legyenek a házban, kiválóan alkalmas otthoni iroda céljára.

4. Amennyiben a télikertet közel építjük a konyhához, akkor könnyedén berendezhetünk benne étkezőt.
Az étkező ezáltal a ház legnapfényesebb helyisége lehet, minden étkezést különleges élménnyé varázsolva.

5. Tévészoba. Amennyiben több tévékészülékünk van és a család tagjai más és más műsort szeretnének nézni, kiválóan alkalmas kiegészítő tévészoba céljára.

6. A télikertek kiválóan alkalmas játékszoba céljára, legyen az akár darts, pingpong, biliárd, rex, pókerasztal vagy egyéb asztali vagy kártyajáték.

7. Váróterem. Amennyiben orvosi rendelő vagy egyéb üzleti célú ingatlanunk van, a télikertet használhatjuk váróteremként, ahol a páciensek, ügyfelek kellemes, napfényes körülmények között várakozhatnak.

8. Edzőterem. Egy hely, ahol végre nincs útban a szobakerékpár vagy az evezőgép

Ablak Balaton